Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان تلویزیونی معتقد هستند آلی طی یک سال گذشته، راه را اشتباه پیموده است. 

طرفداری- در پی شکست 2-1 تاتنهام مقابل لیورپول در آنفیلد، انتقادات از دله آلی شدت گرفته است.

به نقل از FFT، در مسابقه‌ای که تاتنهام برتری با گل هری کین را در پی گل‌های جوردن هندرسون و محمد صلاح با شکست عوض کرد، هافبک 23 ساله انگلیسی اسپرز تاثیر خاصی بر جریان بازی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روی کین در تحلیل پس از بازی خود برای اسکای گفت که آلی سرگرم کارهای خارج از زمین است و دیگر به دنبال پیشرفت نیست.

او عطش خود را از دست داده است و وقتی عطش‌تان را از دست می‌دهید، باز پس گیری آن دشوار است. امروز اثری از او نبود و یکی-دو سال است که این طور شده است. او بازیکن با کیفیتی است، به شرط این که خودش بخواهد و این عطش را در تمرینات و برای پیشرفت کردن داشته باشد. می‌بینم که در خارج از زمین به نحوی رفتار می‌کند که انگار یک مدلِ مرد است. باید در آینه نگاهی به خودش بیاندازد و بپرسد که چرا این عطش را از دست داد و چه چه چیزی اشتباه پیش رفت. باید کنترل زندگی حرفه‌ای خود را به دست بگیرد.

گری نویل در توافق با روی کین تصریح کرد:

به نظرم تاتنهام منفعل بود و این در یک بازیکن متجلی شد: دله آلی. (کریستین) اریکسن ضعیف بود و من انتظارات بیشتری از او دارم اما وقتی آلی تازه کارش را در فوتبال انگلیس آغاز کرد، فکر می‌کردم ذهنیت یک روی کین جوان را در خودش دارد. نمایش امروز (یکشنبه) نشان دهنده نسخه‌ای بسیار ضعیف از دله آلی بود. تقریبا 12 ماه است که این طور بوده است و باید راهکاری پیدا کند چون خیلی از مردم تفکرات خاصی در مورد او دارند، من هم همین طور هستم و به نظرم باید ذهنیتش را بازیابی کند. باید این حرف‌ها را بشنود. به نظرم به اندازه‌ای مرد است که این‌ها را قبول کند.  

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • مکس ابرل: همه ما یک فینال تمام آلمانی می‌خواستیم به جز داوران لهستانی!
  • نویر: خودمان را در فینال می‌دیدیم، خیلی تلخ است
  • پیروزی 6-2 لیورپول مقابل تاتنهام (1993/5/8) / فیلم
  • برتری 4-0 لیورپول مقابل بارسلونا و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا (2019/5/7) / فیلم
  • یادداشت: کلوپ لج نکرد، صلاح درخشید
  • کامیابی‌نیا: چشمی 3 بار باید اخراج می‌شد/ حامدی‌فر به آینده خودش و استقلال ضربه زد!
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • تابستان پرسروصدای نونیز: مقصد شاید بارسلونا
  • کلوپ: صلاح نشان داد می‌تواند چه کار کند
  • تاتنهام در جهنم آنفیلد سوخت / امید شاگردان کلوپ برای قهرمانی زنده ماند +فیلم